Inbjudan till bröllopet

För det lyckliga paret som ska gifta sig med varandra, finns det mycket att tänka på inför bröllopet – det ska planeras var någonstans man ska gifta sig, vem som ska vara vigselförrättare, om man ska ha någon cateringfirma att ordna med maten till bröllopsfesten och vilka bröllopsgäster som ska bjudas in till den stora dagen.

Dima Bilan alltid moderiktigt uppklädd...Som bröllopsgäst kan det finnas en del tips inför bröllopet; när du ska svara på inbjudan (ofta finns det ett OSA, "och svar anmodas"), till vem du ska berätta om du vill hålla ett tal på bröllopet och vilken klädsel som är önskvärd. I inbjudningskortet står det ibland önskemål om bröllopsklädsel och vem som är toastmaster – "samordnare" för bröllopsfesten och tar emot önskemål på bröllopstal och underhållning på bröllopet. Du kanske vill sjunga en kärlekssång eller visa bilder från när brudgummen var liten eller berätta om roliga händelser från brudens barndom.

Bröllopsfester brukar bli lyckade för både brudparet och bröllopsgästerna, om man tillsammans ser till allas bästa och har vett och etikett med humant tänkande. Här finns sunda tips för alla för att bröllopsfesten och tiden innan bröllopet och inbjudan till bröllopet blir så bra som möjligt. 

Skapa vackra inbjudningskort

Önskefoto
Varför inte vara lite kreativ när du gör inbjudningskort till bröllopet, skicka en nalle som håller i inbjudan till bröllopet. Hos Önskefoto finns många olika alternativ, som canvas och andra festfulla kort.
>>> Skapa personliga inbjudningskort på www.onskefoto.se! <<<
 

Boka underhållning

tim_tarney Inför bröllopsfesten är det bra att ni har planerat för vilken underhållning som ni vill ha. Varför inte ordna med en professionell artist som kan sjunga kärlekslåtar och en magiker som kan mingla runt gästerna och bjuda på högklassig magi som verkligen händer nära gästerna och även i gästernas egna händer?

Artisten Kevin Borg och magikern Tim Tarney är två professionella underhållare som båda kan bidra till en sund och magisk bröllopsfest och tillsammans (eller var för sig) går det att ha en komplett kväll med underhållning till ett humant pris per gäst på bröllopet.

Skicka gärna en förfrågan om underhållning, så kan ni få ett förslag på underhållning till er bröllopsfest!