Nya roliga spel om julen

Under julen har de flesta av oss mer tid över för att spela olika spel än annars, dels för att man har ledigt från jobb, studier med mera då, men även för att man tillbringar mer tid hemma med familjen. Men vad hjälper det om man inte vet vilka spel man ska spela? Här kommer därför en kort guide till relativt nya roliga spel om julen, samt var du kan hitta dem:

  • Spelos julkategori

Här hittar du kanske det största utbudet av julspel i Sverige. Spel som Smarty Bubbles X-mas Edition, Nut Crush 3 – Snow Ramble, Baby Hazel Christmas Tree, Gingerbread Man Super Jump och Snowball Christmas Jump, för att bara nämna några exempel. Nya spel läggs dessutom till på både sajten i allmänhet och i denna kategori i synnerhet med jämna mellanrum.

  • Spela.se:s julkategori

Innehåller också relativt många bra julspel, som exempelvis Kul Jul Mahjong, Tillbaka till Tomtebyn, Julpatiens med mera. Släpper varje år minst 4-5 nya roliga spel med jultema och är därför värda att spana in varje år. För år 2016 är t.ex. Kul Jul Mahjong en nyhet.

  • Coola Spels julkategori

Innehåller också många julspel, inklusive flera som inte kan spelas på någon av sajterna ovan, så även om man kanske gillar spelen man sett på den två förstnämnda sajterna kan även Coola Spel vara värda ett besök. Santa Princess, 3D Santa Racing, Wolf and Santa och Crazy Santa Racer är bara några exempel på populära julspel på denna sajt.

  • Mega Spels julkategori

Innehåller inte lika många unika spel som de andra sajterna vi nämnde ovan, men är också väldigt duktiga på att ta in nya spel hela tiden, så detta är en sajt som det kan vara värt att hålla koll på om det är just så nya spel man är ute efter som möjligt. Några exempel på nya spel med jultema för 2016 är Snowline 2, Monkey Go Happy Elves, Elsa Christmas Costumes och Santa Motocross Action.

Nya roliga spel om julen

Utöver de spel och spelsajter vi nämnt ovan har vi även ett tips att dela med oss av för alla som gillar spel för pengar i någon form. Många av Sveriges bästa casinon online anordnar nämligen olika julkampanjer kring jul, som gör det möjligt att få extra spelpengar, bonusar med mera av dem. Jul brukar därför även vara en utmärkt tidpunkt för att spela dessa spel, framför allt om man vill göra det på ett lite mer förmånligt sätt.